Kirjat

Tältä sivulta löytyvät kirjoittamani kirjat. Here are the books I’ve written.

 

Marissa Jaakola & Ari Väntänen: Takaisin valoon (Like 10/2018)
Nuori suomalaisnainen kaapataan ulkomailla ja hänen vapautensa riistetään. Monien toivottomien, väkivallan täyttämien kuukausien jälkeen hänet pelastetaan, mutta edessä on toinen koettelemus: toipuminen painajaismaisesta kokemuksesta. Järkyttävä ja koskettava selviytymistarina kertoo ihmiskaappausten hämärästä maailmasta ja sieltä pelastuneen naisen pyrkimyksestä koota minuutensa ja ihmisyytensä pala palalta.
Osta Takaisin valoon (painettu teos, e-kirja tai äänikirja) täältä

 


Ari Väntänen: Stone (Like 1/2018)
1980-luvun lopulla metallimusiikissa tapahtui vallankumous. Suomessa sen etujoukko oli Stone, pääkaupungin liepeillä perustettu speed/thrashbändi, joka nosti vuosina 1988–1992 suomimetallin pikavauhtia kansainväliselle tasolle. Stonea on kiittäminen siitä, että Suomi tunnetaan metallimaana ja että metallista on tullut maamme tärkein musiikkivientituote. Stone-kirja kertoo suomalaisen metallin tärkeimmän bändin värikkään ja vaiherikkaan tarinan ja paljon muuta: se on historiikki metallikulttuurin synnystä, kasvukivuista ja varhaisvuosista. Ääneen pääsevät Stonen jäsenet, heidän aikalaisensa sekä suomalaisen metallin myöhempien aikojen maailmantähdet.
Osta StoneCDON.com, Booky.fi, Levykauppa Äx, Backstage Rock Shop, Kunnaskerho, Suomalainen kirjakauppa, Adlibris, Suuri suomalainen kirjakerho, Turun kansallinen kirjakauppa
Stone on saatavilla myös e-kirjana!

 

hanoi_front
Ari Väntänen: Hanoi Rocks – All Those Wasted Years (Cleopatra 11/2016)
The true story of Finnish glam rock superheroes, Hanoi Rocks – from birth to their early demise following the untimely death of drummer Razzle to their triumphant resurrection – as told by the band members themselves! Newly translated into English and published in a gorgeous 348 page hardcover book featuring many rare photos! Includes a Bonus 7″ Vinyl in a collectible cloth bag with 2 previously unreleased tracks from the band’s 1983-4 heyday! Vinyl color available in White, Blue, Green or Red.
Buy it: Cleopatra’s Online Shop, eBay, Backstage Rock Shop, Amazon.com, Amazon co.jp, Amazon.de, Amazon.es, Amazon.fr, Amazon.it, Deadline Music, Amazon.co.uk, Levykauppa Äx, Big Dipper, Rushpolestar, Giunti al Punto (Italia)

 

kirjankansi
Ari Väntänen: Apulanta – Kaikki yhdestä pahasta (Like 8/2014, päivitetty pokkariversio 2016)
Apulanta on yksi Suomen suurimmista rockbändeistä, joka on myynyt yli puoli miljoonaa levyä. Suunnattomasta menestyksestään huolimatta Apulanta on sydämeltään edelleen pikkukaupungin punkbändi, joka on säilyttänyt kurittomuutensa ja ennalta-arvaamattomuutensa. Ari Väntäsen historiikki kertoo, mitä bändin matka maksoi, mitä se antoi ja millaisissa tunnelmissa se kuljettiin. Se maalaa poikkeuksellisen vivahteikasta ajankuvaa kolmelta eri vuosikymmeneltä.
Osta vuoden 2016 päivitetty pokkari täältä

 

image
Ari Väntänen: Michael Monroe (Like. Päivitetty painos 9/2014, jättipokkari 10/2018)
Tämä syksyllä 2014 julkaistu Michael Monroen elämäkerran päivitetty painos kattaa myös Monroen vuodet 2011–2014 kultalevyineen ja televisiotähteyksineen.
Osta lokakuussa 2018 ilmestynyt jättipokkari täältä

 

MM-kansi.indd
Ari Väntänen: Michael Monroe (Like 10/2011)
Michael Monroe on Suomen rocktaivaan kiintotähti, multi-instrumentalisti ja supertähtien esikuva, joka singahti maailmanlaajuiseen kulttisuosioon Hanoi Rocksin keulakuvana ja kiertää nyt maailmaa timantinkovan bändinsä kanssa nälkäisempänä kuin koskaan. Kauan odotettu elämäkerta paljastaa, millaista jälkeä syntyy, kun suonissa virtaa laimentamaton rock´n´roll.
Loppuunmyyty.
Osta äänikirja täältä.

 

hanoirocks_kansi
Ari Väntänen: Hanoi Rocks – All Those Wasted Years (Like 4/2009)
Hanoi Rocksin myyttisiin vuosiin 1979–1985 keskittyvä teos kertoo glampunkmessiaiden noususta, unelmien murskautumisesta ja siitä sammumattomasta liekistä, joka on saanut bändin jäsenet nousemaan tragedioiden tuhkista kerran toisensa jälkeen. ”Toimittaja Ari Väntäsellä on käsissään suuri suomalainen rocksaaga, jonka käänteet hän kirjaa tunnontarkasti ja vetävästi.” – Helsingin Sanomat
Osta pokkari täältä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s